sunnuntai 15. helmikuuta 2015

laskettuaika.

Tänään on laskettuaika, mutta hiljaiselta näyttää. Tuntuu että mitä tahansa sitä koittaa niin silti pienokainen ei tahdo tulla ulos. Tosin hirveästi ei pysty mitään edes tekemään kun selkä on niin järkyttävän kipeä. Iso maha on myös tiellä. Ja kuten kummipoikanikin tänään totesi: "Ei Jennaa voi halata kun sen massu on niin iso." Yep eli paksusti voidaan, mutta toivottavasti ei enää kauaa.


Tässä toivonmukaan viimeiset masukuvat tähän blogiin vähään aikaan. Eikai se tuosta voi enää kasvaa? Toivon että ei. Neuvolassakin edelleen jaksetaan kauhistella vatsaani ja silti sanotaan että nauti nyt vielä kun voit. Ei en nauti vaan haluan vauvan ulos jotta voin nauttia hänestä.




En ole koskaan ollut mikään vaatteista kiinnostunut, mutta voi miten odotan että pääsen käyttämään normaaleja vaatteita! Aina pyörii nyt nuo samat vaatteet päällä jotka vaan mahtuu tai on mukavia. Koitetaan nyt olla edes vähän positiivisia ja ajatella että MAX 2 viikkoo ja vauva tulee pihalle<3 Päivä kerrallaan ja silleen :)

2 kommenttia: