maanantai 2. helmikuuta 2015

odotusta.

Odottavan aika on pitkä. Nyt on rv 38+1 ja laskettuun aikaan alle kaksi viikkoa. Vauva on laskeutunut, mutta tuntuu että se onkin sitten ainut mitä on tapahtunut. Vieläkään en ole tuntenut kunnon suppareita vaan pelkästään harkkareita. Jotenkin turhauttavaa kun haluaisi jo saada sen pienen ihmeen syliinsä.

Tuntuu ettei saa mitään aikaiseksi kun vaan istuu ja odottaa että jos se nyt pian sattuisi syntymään. Ehkä tuolla kohdussa sitten on vaan niin mukavaa ettei sieltä haluta pois. Toki laskettuun aikaan on vielä aikaa ja parhaillaan voi mennä ylikin, mutta jotenkin niin sitä toivoo että pikkuinen tulisi edes hiukan etuajassa.

 Olin viime viikolla ultrassa ja sielä sanottiin painoarvioksi 2.9kg tai 3.2kg. En tiedä mistä se mitat otti ja miksi antoi kaksi arviota, sillä hän puhui hirmu nopeaa etten pysynyt perässä. Oli ultraajalla ilmeisesti kiire.

Ensi viikonloppuna Mikon kaikki lapset tulevat taas ja minun tuurillani synnytys alkaa silloin.. Ei siinä muuten mitään, mutta mistä löytyy esim. keskellä yötä hoitaja kahdelle koiralle ja neljälle lapselle? No täytyy vain toivoa ettei synnytys ala silloin ja koittaa ottaa rauhallisesti.

Tästä on hyvä jatkaa odottelua ja jännittelyä!

4 kommenttia:

  1. täällä myös 38+1 ja en saa mitään aikaiseksi kun istuin vain koneeella ja lueskelen synnytyskertomuksia :D haluaisin jo päästä tositoimiin :D en kestä jos raskaus menee kauheasti yli kun olen nyt jo niin malttamaton :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu olenkaiken maailman vauvaryhmissä ja niistä moni saa kokoajan vauvoja niin jotenkin itse ei malttaisi yhtään odottaa:)

      Poista