maanantai 9. toukokuuta 2016

Äitienpäivä.

Eilen oli toinen äitienpäiväni ja vaikka pitikin mennä iltavuoroon niin nautin mielettömästi tuosta päivästä! Aamulla Mikko käytti koirat lenkillä ja minä sain pötkötellä Peetun kanssa sängyssä yhdessä. Kun Mikko tuli takaisin, niin hän meni Peetun kanssa tekemään minulle korttia ja toivat sitten yhdessä kortin, kahvin ja aamupalan mulle sänkyyn. Voin kertoa että NAUTIN. Kahvi oli hyvää ja aamupala maistui (ilmeisesti myös Peetulle kun näykki leivästäni koko ajan palasia). Kortti oli itse tehty ja se yllätti todella iloisesti! Mikko kun ei ole mikään askartelija ihminen, heh. 


Iltavuorosta huolimatta kerkesimme touhuilemaan aamupäivän aikana mielestäni kaikkea kivaa. Leikimme, kävimme ulkona pelailemassa jalkapalloa ja muuten vaan pyörimässä hiekkalaatikolla. Äitienpäivänä oli kaunis ilma ja se oli juuri sellainen päivä kuin halusinkin. Sain olla rakkaimpieni kanssa ja se oli ihan parasta!



Myöhäiset onnittelut kaikille äideille ja tuleville sellaisille <3 Nauttikaa perheestänne ja olkaa ylpeitä äitiydestä! Äitiys on paras ja palkitsevin työ maailmassa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti