torstai 10. elokuuta 2017

Päivä korkeasaaressa.

Kävimme eilen MLL:n järjestämällä reissulla Korkeasaaressa. Peetun kummitäti tuli meidän seuraksi ja mukana oli myös muita lapsiperheitä ja ystäviäni. Reissu oli raskas, mutta voi että olen ylpeä lapsistani jotka jaksoivat koko reissun todella hyvin! He heräsivät jo seitsemältä aamulla ja Peetu nukkui meno matkalla vain 30minuutin päiväunet. Silti hän jaksoi juosta ja touhuta koko päivän! Peetu ei juurikaan rattaissa halunnut istua, vaan jaksoi hienosti kävellä koko pitkän päivän. Eelikin nukkui paljon ja viihtyi suhteellisen hyvin menossa mukana.



Riikinkukot olivat melko röyhkeitä ja rohkeita. Ne tulivat lähelle ruokaa etsien ja veivätkin lopulta Peetun jäätelön. Onneksi Poika ei ollut siitä moksiskaan vaan vähän koitti komentaa "kukko pois!".






Leikkipaikoilla Peetu olisi viihtynyt varmaan koko reissun. Ne ovat kyllä aina se ykkös juttu ja Peetu rakastaa touhuta erilaisilla leikki alueilla. Parissa erilaisessa hän pääsikin touhuamaan ja kyllä pojan iloa oli ihana katsella.




Kotiin matkamuistoiksi valikoitui pienet lelueläimet ja poika oli niihin enemmän kuin tyytyväinen. Eelille en vielä mitään ostanut, mutta ehkä ensi kerralla sitten. Paluu matkalla Peetu jaksoi nipin napin olla hereillä, mutta bussista ulos tullessa olisi kuitenkin halunnut vielä jäädä ulos leikkimään. Eeli sitten taas nukkui molemmat matkat täysin ja ei olisi paremmin voinut mennä. Oli kyllä hyvä viimeinen kesäreissu tälle kesälle. Sää suosi ja muutenkin oli hyvä päivä kaikenkaikkiaan!

Nyt sitten syksyä ja synkkyyttä odottelemaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti