torstai 3. elokuuta 2017

Pieni herra Eeli.

Pieni miehen alku on jo yli 3kk. Aika menee eteenpäin niin kauheaa vauhtia, ettei perässä meinaa pysyä. Vaikka en kovin hyvin Peetun vauva aikaa enää muistakkaan, niin selvästi nämä kaksi vauvaa jo eroavat toisistaan. Eeli on jotenkin paljon seurallisempi, kuin mitä Peetu oli saman ikäisenä. Muistan ettei Peetua meinannut saada hymyilemään kovinkaan helposti, mutta Eeli hymyilee ja nauraa kaikille ja kaikelle. Molemmat ovat olleet hyviä nukkumaan tähän ikään asti, mutta Peetulla alkoi näillä main yö heräilyt ja hiukan odotan koko ajan, että Eelinkin yöt menisivät huonommaksi. Toivotaan kuitenkin, että jatkossakin poika heräisi vaan sen 1-3krt yössä.


Eeli ei vielä käänny tai muutenkaan liiku. Yritys on kyllä kova ja mahallaan ollessaan jalat polkee vauhtia, mutta yläkroppa painaa vielä liikaa. Siitä poika saattaakin hermostua kun ei eteenpäin vielä pääse.



Eeli viihtyy paljon lattialla, mutta tekee myös selväksi kun on aika sieltä nostaa ylös. Hän on alkanut myös huudahtelemaan kova äänisesti ja harjoittelee kovasti pärisemistä. Vielä ei tavarat pysy kädessä ja eipä ne kauheasti kiinnostakkaan. Enemmän Eeli nauttii kun hänelle joku juttelee ja hymyilee.

Kaikinpuolin tämä pieni on rauhallinen ja iloinen lapsi. Ja nuo nappisilmät on aivan saman väriset kuin isoveljellään Peetulla <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti