torstai 23. lokakuuta 2014

kun kolottaa, saako valittaa.

Se olisi sitten rv 23+4 ja vatsa vaan kasvaa. On se kyllä jännä miten tuo raskaus vetää voimat pois. Väsyttää, ei jaksa, onko pakko jos ei haluu? Hirveästi olisi vielä kaikenmoista hommaa tän muuton jäljiltä tehtävänä, muttakun voimat on ihan loppu. Työssäoppimista on takana kaksi viikkoa ja edessä vielä neljä. En tiedä millä arvosanoilla siitä selviydyn kun nyt jo alkaa jotkin hoitotyössä olla vaikeaa tehdä.

rv 21+0

Vatsa on alkanut sattumaan useammin ja enemmän. Kyykistyminen on vaikeaa ja epämukavaa. Myös jatkuvat öiset suonenvedot pohkeessa ja kylkiasennossa nukkuessa tulevat lonkkakivut häiritsevät untani.




Pakko sanoa että tämä raskaus on ollut ihanaa ja oikeastaan aika helppoakin, mutta kai nainen saa joskus valittaa kun sattuu. Toivottavasti aika vaan kuluisi nopeasti ja pääsisi pitämään pienoista syliss<3 Toistaiseksi jatkuvat potkut vatsassa saavat riittää. Ihanalta se kyllä tuntuu myös niin erikoiselta, mutta ihanalta! Kiitos ja kuitti! :) P.S pahoittelut kännykän kuvien laadusta.

Masu kasvaa! Rv 23+4<3

2 kommenttia:

  1. Mä jouduin jäämään töistä vähän aikaisemmin pois, vaikka oon istumatyössä! En tiedä miten olisin esim. hoitotyössä selvinnyt, en varmaan näinkään kauaa. :D Ootte vielä muuttaneet, tosi paljon ja hyvin oot jaksanut raskaudesta huolimatta, ainakin muhun verrattuna! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikilla tuo raskaus menee niin erillaitti:) Uskon että itsekkin joudun aikasemmin jäämään pois töistä jos maha jatkaa nopeaa kasvuaan :D Juu ja muutto hässäkkää on kyl ollu :D onneks mies on sen verran tilanne tajuinen et ei oo mua laittanu mihkää raskaisiin hommiin :)

      Poista