torstai 19. maaliskuuta 2015

1kk täynnä.

Eilen poitsu tuli jo kuukauden! Kyllä aika sitten menee nopeasti. Pieni kasvaa vauhdilla ja painoa on pojalla tullut jo yli kilon syntymäpainosta. Pituuskin menee vielä keskikäyrillä vaikka vanhemmat ovatkin aika tappeja.

Tämä eka kuukausi on ollut kyllä niin outoa ja erilaista. Kuitenkin tuntuu että olen oppinut tosi nopeasti miten pientä tulee käsitellä ja miten se peppu pestään. Ja Mikko kun on vielä tämän kuun sairaslomalla niin olen saanut juoda aamukahvinkin rauhassa ja lämpimänä kun tuo mies on sillä aikaa seurustellut pienen kanssa.

Vauva nukkuu edelleen hyvin yöt ja viimeyönäkin herättiin vain kerran. Välillä herätään kolme kertaa yössä mutta aika harvoin ja sekään ei ole kauhean usein ja pärjään sen kanssa hyvin. Masuvaivoja on pienellä hieman, mutta ne vaivaa päivisin enemmän. Edelleen mennään täysimetyksellä ja maitoa tuntuu riittävän ainakin toistaiseksi. Imetys on osoittautunut kyllä mukavammaksi mitä olin kuvitellut. Maito on aina mukana ja yölläkään ei tarvitse lähteä lämmittämään maitoa vaan se on kätevästi jo hollilla.




 

Yksi kuukausi takana yhteiseloa ja monen monta vielä edessä<3

2 kommenttia: