sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

tutilla vai ilman?

Meillä on ikää jo kuusi ja puoli viikkoa. Tuntuu että poika kasvaa hirmuista vauhtia. Poitsulla oli lääkärin tarkastus jo ja sieltä tuli hyvin kehuja. on myös ihanaa kun poika on oppinut hymyilemään kunnolla! Vauvan hymy on jotain niin hurmaavaa.



 

Poitsu on alkanut kuolaamaan hirveästi. Hän myös maiskuttaa, hankaa suutaan ja kitisee paljon. Olemme pohtineet mahtaako sieltä jo hampaita alkaa puskemaan. Se olisi kovin outoa kun poika on vielä niin pieni, mutta en näe sitä mahdottomana, sillä oireet viittaa kyllä täysin siihen suuntaan.

Minähän päätin etten tuttia pojalle antaisi ollenkaan ja hyvin tässä on ilman pärjättykin. Mutta tänään Mikko luovutti kun ei poika meinannut rauhoittua ollenkaan ja missään asennossa ei ollut hyvä. Niimpä niin tämä poitsu sai siis tutin suuhun ja äiti joutui nöyrtymään kun huomasi että poika rauhoittui kuin seinään. Ehkä siitä tutista saattaa olla jotain hyötyäkin. Toivon vaan todella ettei vauva öisin herää huutamaan jos tutti tippuu suusta. Tosin toivottavasti ei yöksi tuttia tarvitsekkaan antaa kun tähän mennessä yöt on sujuneet suhteellisen hyvin.


Hyvää pääsiäistä kaikille!

4 kommenttia:

  1. Meillä tutti on ollut kovassa käytössä kahden-kolmen viikon iästä asti :) Se auttaa todella paljon nukkumaan mentäessä ja silloin kun harmitus on suurimmillaan. Ja meillä ei tyttö herää vaikka tutti tippuu yöllä pois suusta... Eli olen ehdottomasti tutin puolella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu no toistaiseksi tullaan varmaan käyttämään tuota tuttia kiukku hetkiin :) Pakko minunkin on myöntää että kyllä siitä hiukan apua saattaa olla :D

      Poista
  2. Moi! :)
    Sulle on haaste mun blogissa: http://kunhaaveetmuuttuivattodeksi.blogspot.fi/2015/04/the-liebster-award-haaste.html
    <3: Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta:) täytyykin tutkiskella mitä siihen vastaisin :D

      Poista