torstai 25. joulukuuta 2014

joulutunnelmissa.

 Joulu. Kaikilla on omat jouluperinteet ja tavat. Minä olen tottunut olemaan äitini luona joka joulu ja tänäkään vuonna en tehnyt poikkeusta. Tosin tänä vuonna äitini asuu turussa ja hänellä ei ollut joulukuusta. Joulukuusi on meillä ollut joka vuosi aito ja tänä vuonna sitä ei äitini luota löytynyt ollenkaan. En siis ole yhtään katkera mutta kuitenkin;)

Siskoni pääsi myös kihlattunsa kanssa äitini luokse joulua viettämään ja se oli todella mukavaa! Lumiukko ja joulurauhanjulistus katsottiin televisiosta jonka jälkeen mentiin joulusaunaan. Kun oltiin saunottu syötiin herkullista jouluruokaa ja avattiin lahjat. Pukki oli muistanut kaikkia tänä vuonna hyvillä lahjoilla.

Lähdimme Mikon kanssa kotiin viiden aikoihin iltapäivällä ja vietimme loppujoulun rauhassa kotona koirien kanssa <3





Toivon että kaikilla on joulu mennyt yhtä hyvin ja mukavasti kuin minulla. Eilen illalla tosin hiukan kyljestä pisti ja en siihen syytä keksinyt millään. No kohta on taas neuvola joten siellä pääsee kysymään jos jokin askarruttaa.

Tänään olisi vielä tarkoitus mennä isäni luokse esittelemään vauvamahaa ja sitten pitäisi olla vierailut vierailtu. Huomenna Mikon pojat tulee viikoksi meille ja sitten onkin taas vilinää ja vilskettä riittämiin.


 

En voi muuta sanoa kuin hyvää joulua kaikille! Ja suuret pahoittelut kuvieni laadusta edelleen. Ei tuonut joulupukki vieläkään kunnon kameraa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti