keskiviikko 31. joulukuuta 2014

vuosikatsaus 2013.

Tämä vuosi oli minulle täysin uusi ja erilainen kuin mikään aikaisempi. Olen kokenut paljon ja kasvanut ihmisenä, minusta on olevinas tullut jopa hivenen aikuisempi.

Viime uutenavuotena laittauduin parhaimpiin ja lähdin juhlimaan vuodenvaihtumista ystäväni luokse lietoon. Silloin en olisi ikinä osannut kuvitellakkaan että minä tulisin raskaaksi naapurin miehelle jonka olin vasta tavannut.

Asuin pienessä vuokrayksiössä yksikseni ja vietin sinkkuelämää ystävieni kanssa. Kalja maistui ja elämä oli aika sekaisin. Tammikuu meni töitä tehdessä ja ystävien kanssa. Tammikuun aikana ei muistaakseni tapahtunut mitään ihmeellisempää.




Helmikuussa sain tietää että pääsen opiskelemaan oppisopimuksella lähihoitajaksi. Sain jatkaa omalla työpaikallani ja se oli ihan mahtava juttu! Helmikuussa oli myös lievähkö hiuskriisi ja värjäsin pääni ystäväni avulla punaiseksi. Blondi kyllästytti ja halusin kokeilla jotain uutta.






Maaliskuussa alkoi sitten se oppisopimus. Töissä oli edelleen samanlaista, mutta koulussa piti käydä kerran viikossa opiskelemassa. Maaliskuussa lähennyin myös Mikon kanssa aika ratkaisevasti ja tajusin miten mahtava ja ihana ihminen hän oikeastaan onkaan!<3



Huhtikuussa minusta ja Mikosta tuli "Facebook virallisesti" pariskunta. Huhtikuussa heitin myös talviturkin pois ja voin kertoa että vesi oli KYLMÄÄ!




Toukokuussa tutustuin ekaa kertaa kunnolla Mikon äitiin ja oltiin hänen luonaan mökkeilemässä. Toukokuussa kävin myös Lappeenrannassa katsomassa tulevaa koiraani. Heta oli silloin vielä pienen pieni pentu <3




Kesäkuu olikin sitten se mullistavin kuukausi elämässäni. Sain tietää ennen juhannusta olevani raskaana. Elämäni heitti voltin kertaheitolla ja juhannus suunnitelmat meni uusiksi. Raskaus ei ollut suunniteltu, mutta kyllä lapsi silti oli välittömästi rakastettu ja toivottu<3

 


Heinäkuussa täytin 22 vuotta ja ekaa kertaa pitkään aikaan vietin sen selvinpäin. Se ei kyllä haitannut yhtään kun tiesi että sisällä kasvoi pieni ihme. Heinäkuussa muutin myös yhteen Mikon kanssa. Täysin uusi kokemus oli sekin että asuin ylipäänsä jonkun miehen kanssa. Ainut mies elmässäni jonka kanssa olen asunut on sekin ollut koira :)

Heinäkuussa myös meidän oma ihana pieni tuholainen Heta muutti meille. Heta kotiutui heti ja alkoi tuhota paikkoja, sekä ärsyttämään talon toista koiraa Kujoa. Silti ne tulivat heti toimeen keskenään ja Kujo on ollut hyvä roolimalli pennulle.

 



Elokuussa näin masuasukin ultrassa ekaa kertaa selvästi. Se oli jo pienen ihmisen näköinen.


Syyskuussa julkistin kaikille raskauteni. Osa otti asian hyvin ja osa vähemmän hyvin. Se oli minulle kuitenkin hyvin merkittävä hetki. Syyskuussa tuli myös saavutettua raskauden puoliväli. Masu tuntui silloin jo isolta enkä aavistanutkaan kuinka valtava siitä tulisi.




Lokakuussa oli muuttopuuhia taas. Muutettiin uuteen isompaan kotiin jotta pienokaisellakin olisi tilaa. Nyt asutaan ihanassa kolmiossamme ja tänne jäädään ainakin toistaiseksi.




Marraskuussa tuli vuosi täyteen Mikon ja minun ensitapaamisesta. Kauaa ei olla siis tunnettu, mutta sitäkin enemmän olemme yhdessä kokeneet<3 Marraskuussa minulle myös järjestettiin aivan ihanat vauvajuhlat!


Joulukuussa tuli veronpalautukset joten on tullut tuhlailtua joululahjoihin ja vähän kaikkeeen muuhunkin tarpeelliseen ja vähemmän tarpeelliseen. Ostin tässä kuussa myös ekat vauvan vaatteet ja muita tarvikkeita vauvalle. Minusta on tullut erittäin pallo ja väsynyt. Mutta kuitenkin olen erittäin onnellinen ja kiitollinen tämän vuoden tapahtumista! Kiitos kaikille jotka olette olleet osa tätä vuotta! Ensi vuonna tavataan ja ehkä ensi vuosi on jopa parempi kuin tämä;)




HYVÄÄ UUTTAVUOTTA KAIKILLE!<3

2 kommenttia: