tiistai 26. toukokuuta 2015

3kk neuvola.

Viikko sitten tuli 3kk täyteen pienellä miehellä. Neuvolassa Peetu sai rokotteet ja sitä tämä äiti pelkäsi jo valmiiksi. Oli kyllä hirveää pitää pienestä vauvasta kiinni kun pistokset sai sillä Peetu itki ihan hirveästi eikä meinannut rauhoittua ollenkaan. Taisin minäkin siinä pojan kanssa itkeä hieman yhdessäkin. Mutta onneksi se on ohi ja seuraavat rokotteet tulevat 5kk iässä.

Peetu oli saanut kuukaudessa painoa melkein kilon elikkäs hyvin ruokamaistuu!


Tässä kuussa Peetu on oppinut:
- Kääntymään vatsalta selälleen
- Nostamaan takapuolen ilmaan mahallaan ollessa
- Melkein osataan tarttua esineisiin (yritys on todella kova)
- Löytänyt kielensä
- Päriseminen

Pientä takapakkia on oppimisessa ottanut se, ettei peetu enää huoli pulloa. Ekat kaksi kuukautta Peetu joi pullosta hyvin, mutta jostain syystä pullo ei enää kelpaa ollenkaan. Tässä siis uudenvanhan opettelua ja joka päivä koitetaan pulloa tarjota. Yleensä Peetu vain nauraa pullo suussaan ja pyörittelee tutti osaa kielellään, mutta välillä tulee hirveä itkuhuuto.



2kk kuulumiset löydät täältä.

Yöt menee yhdellä syötöllä ja joskus eka syöttö voi olla vasta klo 5.30! Se on kyllä todella ihanaa. Päiväuni rytmi on vielä hieman hakusessa sillä vielä nukutaan monta kertaa päivässä pikkuisia pätkiä. Ainoastaan vaunussa saattaa nukkua 4h päiväunia. No mutta tästä on hyvä potkia eteenpäin ja uusia haasteita.

Hyvää kevättä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti