tiistai 10. marraskuuta 2015

mehukattimaa.

Tänään olin Peetun kanssa ensimmäistä kertaa Leaf Areenan Mehukattimaassa ja en voi kuin suositella! Itseäni jännitti sinne meno yksinäni joten menin yhdessä tuttavani ja hänen poikansa kanssa.


Mehukattimaassa on erikseen 0-3 vuotiaille tarkoitettu alue ja sekin on mukavan kokoinen. Paljon lapsia siellä ei ollut, joten pikkuiset pääsivät rauhassa temmeltämään. Alue oli pehmeä ja siellä oli pehmeitä palikoita joka puolella. Yllätyin siitä että siellä oli kaksi pallomerta, toinen isompi ja toinen selkeästi alle yksi vuotiaille tarkoitettu minipallomeri. Oli myös liukumäkeä ja pyörivää karusellia. Paikka oli ihanan värikäs ja siellä oli paljon kuvioita ja kuvia.






Paikassa pystyi myös lämmittämään ruoan ja siellä oli kahvio. Ehkä kaikkein paras juttu oli kuitenkin se, että meille tuo oli täysin ilmainen reissu! Aikuiset eivät maksa siis mitään ja myöskin alle yksi vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Omat eväät oli meillä mukana joten senkin takia ei kukkaroa tarvinnut käyttää. Tykkäsin paikasta todella paljon ja aion varmasti mennä uudestaankin! Peetu nautti myös selvästi kun sai touhuta ja mennä niin paljon kuin vain jaksoi.



Oli myös ihan huippua, että Peetulla oli saman ikäinen kaveri mukana touhuilemassa. Vaikkakaan he eivät vielä ihan vielä ymmärräkkään miten toisen kanssa leikitään, heh. Olivat he kuitenkin niin suloisia yhdessä! Tiedä vaikka olisivat tulevaisuudessa parhaita kavereita.


Kaikin puolin oli siis hyvä reissu! Tällä kertaa ei ainakaan ole mitään moitittavaa, ei minun, eikä Peetun puolesta. Suosittelen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti