torstai 12. marraskuuta 2015

puuroa NAM.

Meillä on syöty oikeastaan aina hyvin. Välillä tietenkin on päiviä jolloin ruoka ei maistu, mutta siihen on aina ollut syynä joko sairaus tai hampaat. Puuro on kuitenkin ollut se joka on oikeastaan aina maistunut hyvin. Aluksi puuron koostumus sai Peetun kakomaan, mutta nopeasti poika tottui siihenkin.





Välillä sotkua tulee paljonkin, sillä käsiä on kiva tunkea suuhun ja sieltä hiuksiin. Ja silloin saakin poika mennä kylvyn kautta nukkumaan. Peetu haluaisi myös itse syödä ruoan käsillään, mutta siihen emme ole ainakaan vielä lähteneet. Toivon että pojan ruokahalu säilyisi aina yhtä hvänä ja ennakkoluulottomana. Sillä kummatkin hänen vanhempansa ovat turhan nirsoja, heh. Ehkä jotenkin ihmeellisellä tavalla onnistumme kuitenkin pitämään nirsoutemme piilossa, jolloin poika söisi mukisematta kaikkea. Taitaa olla toive ajattelua, mutta eihän sitä koskaan tiedä.


Peetu on osannut myös juoda itse jo pari kuukautta. Sitä hän tekeekin mielellään! Ei väliä onko maitoa vai vettä, kunhan saa itse juoda :)

Miten teillä syödään?

2 kommenttia:

  1. Voi ihana! :) Kattelin varsinkin tota ekan kuvan ilmettä kauan, niin liikkis! Meilläkin on aina uponnut puuro jostain syystä tosi hyvin. Se on ihan kiva, koska just aamujen ja iltojen toivonkin olevan niitä helpompia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :D Joo mäki tykkään et se puuro maistuu, ku en muuten varmaan osais antaa Peetulle viel muutakaan aamu- tai iltapalaa :D

      Poista