lauantai 6. helmikuuta 2016

Kuumeilua, flunssaa etc.

Tämä viikko on ollut henkisesti ja fyysisesti todella raskas. Meillä on koko perhe ollut kipeänä. Ensiksi Mikon yksi poika oli meillä kipeänä, siitä sitten Mikolla nousi kuume sunnuntaina ja minulle tiistaina. Ehdimme jo toivoa, että Peetu säästyisi, mutta keskiviikkona hänelläkin oli korkea kuume. On kyllä raskasta itse kipeänä hoitaa vielä pientä samalla. Onneksi Peetu on kuitenkin syönyt koko ajan hyvin ja ei ole tarvinnut stressata siitä yhtään. Mutta hän on ollut kyllä todella itkuinen ja väsynyt. Itsekkin kuumeessa itken helposti, joten ei nytkään kyyneliltä säästytty. Yhdessä itkimme sylikkäin pahaa oloa pois.


Olen kuullut monien sanovan, ettei lapsen edessä saisi itkeä. En oikein ole ikinä ymmärtänyt syytä siihen. Onko se huono asia, että näyttää tunteensa? Onko se paha juttu, että näyttää kun oikeasti sattuu tai harmittaa? Minä olen aina ollut herkkä ihminen ja tiedän että Peetu tulee näkemään itkujani varmasti jatkossakin. Tietenkin on asioita joista lapsien ei tarvitse murehtia ja silloin itken itkuni vessassa. Mutta muuten aion opettaa pojalleni, että itkeä saa ja pitääkin välillä. Ilosta, surusta, onnesta, tai mikä ikinä itkettääkään.



Toivotaan sairastelun olevan nyt taas vähäksi aikaa meiltä kaikiltä ohitse. Yskä vaivaa edelleen jokaista, mutta se onkin monesti se sitkein oire. Peetu on ollut tänään kuumeeton ja ehkä huomenna voisi jo uskaltautua uloskin. Täytyy katsella miltä Peetu vaikuttaa. Minulla on huomenna iltavuoro ja toivon, että vointi pysyisi hyvänä.


Onneksi tuo pieni muru vaikutti tervehtyvän meistä kaikista nopeiten! Nyt paluu taas normaali arkeen. Hyvää tulevaa viikkoa kaikille! Toivotaan että ensiviikko on meilläkin parempi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti