sunnuntai 9. marraskuuta 2014

isänpäivä.

Ekaa kertaa elämässäni sain kokea isänpäivän vieton. Mieheni neljä lasta tulivat eilen yöksi ja tänään on sitten juhlittu heidän isäänsä.

Aamulla pojat heräsivät seitsemän aikoihin johon heräsimme Mikon kanssa kumpikin. Mikko huikkasi jos menisin poikien avuksi ja hän jäi vielä sänkyyn "nukkumaan". Siinä keitettiin poikien kanssa kahvit ja pojat tekivät aamupalaa isälleen ja voin kertoa ettei neljä poikaa osaa olla kovinkaan hiljaisia. Hiukan minua huvitti kun pojat taivastelivat isänsä hyviä unenlahjoja ja pohtivat kovaan ääneen sitä ihmettä ettei isä herää ollenkaan. Noh kun aamupala oli valmis menivät pojat innoissaan viemään aamupalaa sekä lahjojaan isälleen sänkyyn. Poikien silmät kiiluivat kun jokainen esitteli tekeleitään ja Mikko ihasteli saamiaan itsetehtyjä lahjoja ja kortteja.




Päivällä tehtiin hyvää ruokaa ja poikien kanssa tehtiin täytekakkukin Mikolle. En ole mikään leipuri joten eipä siitä kummosempi tullut, mutta ainakin yritimme. Pojat nauttivat kun saivat koristeluun vapaat kädet ja pääsivät touhuamaan. Myöhemmin menimme vielä koko porukan kanssa Mikon isän luo pulla kahville.


Päivä oli kaikin puolin mukava ja toivon todella paljon että tälläistä se on minunkin lapseni kanssa. Oma isänpäiväni on ollut aina vain nopea soitto isälle ja puhelimessa onnittelu. Emme isämme kanssa ole koskaan ollut kovinkaan läheisiä ja siksi emme hirveästi näekkään. Tänään kuitenkin näin millainen isänpäivän kuuluisi olla ja pidin siitä. Näitä päiviä lisää! :) Hyvää isänpäivää kaikille isä ihmisille! :)<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti