sunnuntai 16. marraskuuta 2014

viikonloppu.

Viikonloppu on sujunut vauhdikkaasti kun Mikon lapset ovat olleet täällä. Harmittaa kun itseään väsyttää niin paljon ettei jaksaisi lasten kanssa mitään kauheasti tehdä. Ja tänä viikonloppuna olen myös ollut niin hermot kireällä etten muista koska olisin ollut noin yhtäjaksoisesti kiukkuinen.

On tämä kuitenkin ollut mukava viikonloppu vaikka voimat onkin vähissä. Tänään oltiin vielä nuorimman pojan kanssa Myllyn joulukauden avajaisissa ja voin kertoa että sielä oli kyllä moni muukin. Ruuhkaa siis oli, mutta tulipahan nähtyä Jonne Aaron.


Hiukan alan myös olemaan huolissani että miten pärjään tuon Heta koirani kanssa kun se on vaan niin kuriton lenkeillä. Koira on aivan ihana mutta syöksyilee ja vetää lenkillä. Mitäs sitten kun tulee liukasta? Yritän kouluttaa tuota koiraa parhaani mukaan mutta kärsivällisyys ja voimat alkaa olemaan aika finito. Äitini lupasi kanssani joku päivä hiukan katsella miten koiran kanssa sujuu jos vaikka hän voisi jotain neuvoja ja apuja minulle antaa.


Nyt voin tyytyväisin mielin lopettaa tämän vkl ja huomennakin alkaa viimeinen työssäoppimis viikko, jonka jälkeen alkaa LOMALOMALOMA. Joten iloisin tunnelmin uuteen viikkoon:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti