keskiviikko 16. syyskuuta 2015

7kk kuulumisia.

Vielä on kaksi päivää siihen kun Peetu täyttää seitsemän kuukautta, mutta ajattelin kirjotella jo nyt. Kävimme Peetun kanssa tänään ylimääräisessä painokontrollissa ja painoa oli tullut vain 200g kuukauden aikana ja pituutta 1cm. Kovasti neuvolatäti neuvoi lisäämään ruokiin öljyä, mutta ei ollut vieläkään neuvolassa huolestuneita kun poika kuluttaa niin paljon. Ja myös syö hyvin joten luultavasti vain tuo liikkuminen tekee hitaan painon nousun.



Tässä kuussa Peetu:

- On oppinut konttaamaan
- On oppinut menemään karhukävelyä
- On oppinut nousemaan tukea vasten seisomaan
- Nostaa kädet ylös kun haluaa syliin
- On oppinut nukahtamaan omaan sänkyyn
- On saanut ensimmäisen alahampaan

Peetu on siis kokenut paljon uutta tässä kuussa ja sen näkee yöunien laadussa. Olen iloinen että olen hommanut ne Brion keinutassut joista on illalla ollut suuri apu nukuttamisessa. Toistaiseksi muuhun yöhön ne eivät vielä toimi. Minusta kivoin taito mikä on uutena tullut on tuo että hän osaa näyttää haluavansa syliin. Jotenkin tulee aina niin hyvä fiilis kun hän ojentaa säteillen kätensä minua kohti. Istua ei poika osaa vieläkään, mutta se ei ilmeisesti ole hänelle niin tärkeä juttu kun paikallaan ei muutenkaan halua olla. Peetu itse tykkää liikkua tuota karhukävelyä ja pakko sanoa, että se on aika huvittavan näköistä!


Meillä on siis tänäpäivänä hyvinhyvin vilkasta ja paikallaan ei pysytä! Voi apua, nyt ollaankin jo lähempänä taapero ikää kuin vastasyntynyttä! Kyllä se vaan on jo niin iso poika!<3

6kk kuulumisia voit lukea täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti