keskiviikko 2. syyskuuta 2015

malttamaton ikiliikkuja.

Viime viikkokatsaus jäi nyt välistä, mutta eipä siinä olisi ollut mitään kummallista kirjoitettavaakaan. Painoa oli saman verran kuin viime viikolla eli 59.1kg. Edellinen viikonloppu menikin herkutellessa joten eipä tuo ollut mikään ihme. Nyt on taas uusi tsemppi päällä ja dieetti jatkuu niinkuin pitääkin!

Peetu on nyt alkanut liikkumaan ihan hirveästi ja lähtee oikein pakoon joko ryömien, kontaten tai karhukävelyä. Hiukan huvittavalta tuon meno kyllä näyttää, mutta hyvin se eteenpäin menee. Peetu on alkanut myös nousemaan ylös tukea vasten. Toistaiseksi seisomaan nousee vain ihmistä vasten onneksi niin saa pidettyä itse pojasta kiinni. Mutta esimerkiksi pöytää ja porttia vasten on koittanut nousta, mutta pääsee toistaiseksi vain polvilleen. Kauhulla odottelen koska alkaa pää kolisemaan kunnolla, sillä nyt jo läheltäpiti tilanteita on ollut turhan paljon kun Peetun tasapaino ei ole vielä ihan parhainta.

 Peetu ei kyllä tekisi mitään muuta kuin seisoisi jos saisi. Hän haluaisi jo kovasti kävellä, mutta ei ihan vielä ole sen aika. Toivottavasti nyt pysyisi lattian tasolla vielä muutaman kuukauden vähintään että saisi kunnon tukevuuden pikku jalkoihin. Taidan toistaa itseäni kun sanon että kyllä se poika vaan kasva niin nopeasti!



Minkä ikäisinä teillä on opittu liikkumaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti