tiistai 29. syyskuuta 2015

10. viikkokatsaus.





Pahoittelen kuvien laatua ja mallin poseerauksia. Tämä kameran edessä olo ei oikein luonnistu vielä kovin hyvin. Ja myöskään Mikko kuvaajana ei ehkä ole kaikkein paras valinta, mutta parempi se kuin itselaukaisimella otetut kuvat:)

Elikkäs taas viikko takana dieettiä. Ja pakko sanoa että viime viikko meni täysin harakoille ja herkuttelin kaksin käsin. Siksipä jätetään puntari luvut tällä kertaa ja aloitetaan puhtaalta pöydältä. Nyt siis herkuttelut saa jäädä taas ja tarkoitus olisi saada paino siihen 54.9kg, jotta olisi 10 kg lähtenyt tämän matkan varrella.

Kävimme eilen Elixiassa tutustumassa eräällä ryhmäliikunta tunnilla. Voin kertoa että hiki tuli ja oli ihan mukavaa pitkästä aikaa olla ohjatussa toiminnassa, mutta kuitenkaan en sitä ihan omakseni kokenut. Jos kukkaron nyörit antaisi periksi niin luultavasti haluaisin johonkin tanssipohjaiselle ryhmäliikunta tunnille jos sellainen olisi mahdollista. Ehkä joskus pääsen kun palaan taas töihin ja alkaa tulemaan kunnon palkkaa.

On kyllä hieman helpotus kun tämä dieetti on ohi ja ei enää tarvitse katsoa sitä vaakaa niin usein. Ehkä suurin haaste kuitenkin on että saa painon pidettyä sopivissa lukemissa. Kuten nytkin huomasi, että kun paino oli lähes tavoitteessa, niin annoin itselleni mässäily luvan. Se tapa on huono ja pitää koittaa pitäytyä silti terveellisessä elämässä ja koittaa liikkua mahdollisimman paljon.


Nyt sitten skarppaan taas pikkasen paremmin! Hyvää viikon jatkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti