keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Puolivuotiaan lelut.

Peetulla ei mielestäni ole koskaan ollut kauheasti leluja. En ole kokenut hänen niitä tarvitsevan. Suurin osa leluista onkin lahjaksi saatuja, mutta osan olemme ostaneet itse. Ajattelinkin laittaa teille hieman kuvia millaisilla leluilla täällä tykätään leikkiä.

Ennen Peetun ehdoton lemppari oli leikkimatto. Ja se olikin pelastava väline kun piti itse syödä tai tehdä jotain. Nyt kun Peetu on oppinut liikkumaan ei enää leikkimatto ole niin kiinnostava. Välillä hän käy siellä kääntymässä, mutta ei kyllä pysy siellä pitkää aikaa.





Tuo pallo on tällä hetkellä todella mahtava ja sitä on hauska jahdata ympäri taloa. Toki välillä pallo menee pöydän alle tai johonkin muualle mihin Peetu ei pääse ja sitten harmittaa. Pallo taisi olla Cittarista ja maksoi kolme euroa, joten halpa ja hyvä sijoitus oli.  Ja tietenkin kaikki lelut jotka saa suuhun tungettua on ihan parasta!


Sitten viimeisenä ne parhaat jutut. Elikkä puhelimet ovat ihan huippu juttu ja ne maistuvat näemmä todella hyvältä. Hiukan saa olla varovainen ettei hajoa, mutta toisaalta siinä tulisi hyvä syy hommata uusi puhelin. Sitten seuraavana on kävelytuoli ja ED-pullo. Jos vain annettaisiin niin poika olisi koko päivän tuossa kävelytuolissa, mutta ilkeät vanhemmat antavat olla vain pineiä aikoja. Ja tuo pullo on jo pitkään ollut se ykkös juttu. En tiedä mikä siitä tekee niin kivan, mutta hyvä jos pojalle kelpaa noinkin yksinkertaiset lelut:)

Vielä lisään koirat. Koirat ei ole leluja, mutta Peetu on todella kiinnostunut niistä ja haluaisi kiipeillä niiden päälle ja repiä turkkia. Onneksi noilla karvakorvilla ei ole pitkää turkkia josta saisi otteen. Ja kyllä nuo koiratkin Peetusta pitävät ja ovat hänelle helliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti