sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Huone pojalle.

En ole koskaan ollut mikään kauhean kova sisustamaan. Tai olen halunnut sisustaa, mutten ole osannut. Nyt kun pojalla on oma huone, olen hieman innostunut sitä laittamaan. En juurikaan pidä tapeteista jotka huoneessa on, mutta vuokrakämppää en viitsi sen enempää laittaa. Myös huonekalut ovat olleet kovin tylsiä, mutta onneksi on keksitty dc-fix! Lupasin aikasemmin laittaa kuvia kun huone olisi valmis, ja nyt se alkaa olemaan mieleiseni melko valmis. Tuo sohva on kyllä järkky, mutta saa olla siellä niin kauan kunnes keksitään joku parempi ratkaisu.


Huoneen värit ovat musta, valkoinen ja punainen. Saatiin mattokin onneksi hommattua ennen joulua ja halvallakin vielä. Uskon että tämä huone tulee olemaan mulle ikuisuus projekti, mutta nyt ainakin hetken voin hengähtää ja antaa olla tuolla tavalla. Uusi lelulaatikko pitäisi vielä joskus hommata, mutta sekin saakoon odottaa.







Peetun huone on myös hyvin jouluun sopiva tällä hetkellä. Ja noista perhosista tykkään tosi paljon, vaikkakin ne meinaavat irrota seinästä aina välillä. Mutta söpöjä ne on!

Mitäs mieltä olette? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti