torstai 14. tammikuuta 2016

Kävelevä kokki.

Peetu aloitti kävely harjoitukset 9kk ikäisenä ja nyt on jo tovin osannut kävellä kunnolla. On hassua katsoa pojan kävelyä, kun toinen on kuitenkin niin pieni vielä. Kohta Peetu on jo 11kk ja nykyään kävellään ja jopa juostaan joka paikkaan. Karhukävelyä ei enää juurikaan mennä ja muutenkin on kivempaa päästä nopeasti. Välillä kompastutaan kun jalkoihin ei vielä tajuta katsoa.



Peetu on myös erittäin kiinnostunut kattiloista ja tykkää laittaa sinne tavaroita ja sekoittaa kauhalla. Kenties pojasta on tulossa seuraava huippukokki! Poika tykkää katsella jos joku kokkaa ja ehkä siksi itsekkin haluaa tehdä samaa. Hän myös syö kauhalla kokkailujansa ja se on kyllä huvittavaa.



Itse en tykkää että kattilat on mukana pojan leikeissä, mutta olen vähän lipsunut kun onhan tuo nyt hellyyttävä kokkaillessaan. Ja Peetu myös voi leikkiä kauankin yksinään jos saa kokkailla kattiloiden kanssa.



Kävely ja kattilat ovat siis tällä hetkellä paras juttu! Kengät jalassa poika ei vielä suostu kävelemään, mutta eiköhän sekin taito löydy jossain vaiheessa. Nopeasti tuo pieni mies kyllä kasvaa ja kehittyy. En ole tajunnut, että mitä kaikkea tuollainen mini-ihminen voikin jo osata ja ymmärtää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti