torstai 26. syyskuuta 2013

Kaiken alku

Olen jo pitkään pohtinut että aloitanko blogin kirjottamisen vai en. No nyt päätin kokeilla sopisiko tämä mulle, sillä vihdoin elämässäni tapahtuu jotain mistä on hyvä kirjoittaa. Olen jo pitkään kamppaillut painoni kanssa, vaikka en ole mikään järjettömän iso niin olen kuitenkin lievästi ylipainoinen. Noh, nyt sitten aloitan 30.9.2013 treenaamisen nettivalmennuksella. Treeni on Jutta Gustafsbergin LITE Weight loss-dieetti. Netti valmennus kestää 10 viikkoa ja silloin sitten punnitaan ruuat ja ruokavalio on erittäin vähä hiilihydraattinen. Hiukan jännittää miten itsekuri pysyy kasassa ja jaksanko treenata niin paljon kuin pitäisi.

Tarkotus on pudottaa vähintään viisi kiloa, mutta ei haittaa vaikka enemmänkin lähtisi. Vaikeinta tulee olemaan varmasti aamupalan syönti, ja sitähän syödään paljon. No mutta kun rytmiin pääsee niin eiköhän se siitä lähde rullaamaan. 

Täällä nyt olisi sitten tarkotus kirjoitella miten treenaaminen lähtee käyntiin ja muita fiiliksiä. Kuviakin tulen laittamaan matkan varrelta. Itse asiassa huomenna menen kaverin luokse kuvaamaan ennen kuvia ja luultavasti ne tännekkin huomenna laitan niin näkee mistä lähdetään. Innolla ja pelolla odotan treenin alkua ja sen tuomia haasteita. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti