maanantai 30. syyskuuta 2013

päivä 1

Voin heti kertoo että aloitus ei sujunut hyvin. Mulla ei ollut vaakaa, ei ollut listan ruokia ja kaupassa kesti liian kauan etsien mitä tarvitaan. Sain syötyä aamupalan vasta puol 12 päivällä. Nooh enköhän mä silti kaikki ateriat kerkeä tänään syömään. Aamupala ei kyllä ollut mitään herkkua. Tein puuroa (josta unohdin suolan) johon lisäsin marjoja. Sitten paistoin kaksi kananmunan keltuaista jotka sekoitin purkilliseen raejuustoa. Voin kertoa että sitä raejuustoa ei pystynyt niin paljoa syömään. Huono olohan siinä tuli ja jouduin heitttämään hieman pois.

Lounas oli ihan helppo tehdä ja sain kanankin maustettua yllättävän hyvänmakuiseksi. Tosin vihannesten määrä oli jotain hirveää, mutta kyllä nekin sai juurijajuuri syötyä. Vielä olisi kolme ateriaa jäljellä ja kello on viisi iltapäivällä? Iltapala taitaa mennä aika myöhäseen.


Kun kävin Prismasta hakemassa ruuat niin samalla tarttui mukaan treenivaatteet. Itsekun en ole sellaisia koskaan ennen omistanut:)


Tuulipuvun hoousutkin ostin, takki puuttuu vielä mutta sen kerkiää:)


Tämä sykemittari on peräisin äidiltäni. Lainassa vaan, mutta saattaa olla hyödyllinen treenin aikana:)

Ja sitten ois aika lähteä salille kokeilemaan miten toi treenaaminen sujuu. Joten uudet kamat pääsee samantien kokeiluun. Saas nähdä miten osaan siellä salilla pyöriä, mutta kai sekin sitten alkaa luonnistua:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti