maanantai 30. syyskuuta 2013

aikataulu ongelmia

Tänään ei ole sujunut sitten yhtään hyvin. Kuten jo aamusta aikaisemmin selitin niin ruoka ajat on mätännyt ja pahasti. Sain päivällisenkin syötyä juuri tuossa puoli kymmenen aikoihin. Vielä pitäs iltaplalakin mahduttaa tämän päivän puolelle ja nukkuminenkin olisi suotavaa. Noh ainakin salilla oli mukava käydä ja oli ihanaa kun vihdoin oli selkeät ohjeet mitä piti tehdä. Tuskin niitä liikkeitä oikein kokoaikaa tein mutta parhaani ainakin yritin. Ja tuossa hommassakin saa selkeästi käyttää mielikuvitusta kun kaikkia tarvitsemiani laitteita ei kyseisessä paikassa ollut. No mutta hiki tuli ja paikat on varmasti huomenna kipeät:)

Palautusjuoma treenin jälkeen ei kyllä ollut herkkua ja mulla kestikin varmaan puoli tuntia juoda se. No ehkä siihenkin tottuu, ja ei tullut oksennusta joten plussaa sekin:D


Siinä on uudet reenivaatteet päällä. Oikeen Prisma laatua mutta tällä hetkellä halpa on hyvää. Huomenna sitten katotaan miten kerkeän kirjottelemaan kun tulee olemaan aika kiire päivä, mutta yritän illalla ehtiä:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti