tiistai 1. lokakuuta 2013

päivä 2

Aina kaikki hehkuttaa miten hienoo on laihduttaa ja kui hyvii tuloksii tulee erillaisilla dieeteillä ja kikkaskonsteilla. Mutta miksei kukaan koskaan kerro miten haastavaa ja vaikeeta se oikeesti on? Ruoka aikataulut olisi muuten helppo säilyttää muttakun satun käymään töissä. Ja lähihoitajan töissä et pääse syömään aina samaan aikaan vaan se voi venyä monella tunnilla.

Ehkä olisi pitänyt pestä hella ennen kuvaa:D

Tässä kuvat mun iltapalasta.


Tänään aamupalan söin kahdeksalta sitten tein kotitreeniohjelman jonka jälkeen pitikin jo lähteä parturiin. Parturista lähdin suoraan kaupan kautta töihin. kello oli puoli yksi kun sain välipalan syötyä. Siitä sitten lounas tuli syötyä puoli neljältä ja päivällinen seitsemältä. Tosin päivällinen ei mennyt ohjeen mukaan sillä mulla ei yksinkertaisesti ollut aikaa tehdä sitä töihin valmiiksi. Iltapalan sain syötyä puoli kymmeneltä. Olisin jo kovin väsynyt ja valmis nukkumaan, mutta nyt pitäisi aloittaa kokkailemaan eväitä huomiseksi. HUH HUH.

Parturin jälkeen tukka näyttää tältä:)

No mutta huomenna olisi sitten uusipäivä ja aamuvuoro. Ekaa kertaa joudun heräämään niin aikasin, että pitää oikeasti syödä aamupala. Yleensä oon aina herännyt, pukenut, pessyt hampaat ja lähtenyt töihin juomaan aamukahvin. No mutta onneksi edelleen kahvi on sallittujen listalla joten ainakin se tapa pysyy:)

P.S Jos on kaksi kaistaa samaan suuntaan ja kamera-auto on oikealla tien vieressä, voiko se ottaa kuvan myös vasenta kaistaa ajavasta autosta? :D

2 kommenttia:

  1. Ihan on kiva lukuista tekstiä, mitä nyt hieman kieliopillisia virheitä mutta ethän sä oo tainnu ikinä äidinkielessä niin loistaa ;)
    P.S. Mielestäni ei ota kuvaa jos ajat kaistaa joka ei oo siinä kameran vieres ;)

    VastaaPoista
  2. nojuu äikkä ei oo koskaa ollu parhaita puoliani:D

    VastaaPoista