torstai 3. lokakuuta 2013

neljäspäivä

Tänään on taas sujunut ihan hyvin. Aamulla en kyllä herännyt kännykän herätyksen ääneen, mutta onneksi vara kilikello soitti ja herätti. Töiden jälkeen menin kauppaan ostamaan ruokaa ja vaihtelunvuoksi ostin kalaa. Cittarin kalamyyjä hiukan naureskeli kun tällänen tietäjä meni ostoksille. -Haluun valkosta kalaa, mikä on hyvää?, no halvinta tietty, mitä näille kuuluu tehä?- Myyjä oli kyllä kärsivällinen ja selitti kaiken mitä kysyinkin.



Kyllä siitä kalasta hyvän makusista tuli, vaikka kuten huomaatte se on aikamoista sosetta. Pikkuhiljaa alan saamaan noihin vihanneksiin muutakin kuin yksivärisiä vihanneksia. Vieläkun joku päivä saisin salaatinlehtiäkin ostettua niin sitten alkaisi jo näyttämään salaatilta mun "kokkaukset". 

Salilla en tänään käynyt kun paikat on edelleenkin niin kipeinä edellisistä kerroista. Mutta kaverin kanssa käytiin tunnin lenkillä ja oli kyllä raikasta kävellä tuolla vilpoisessa ilmassa. Huomenna pitäisi mennä iltavuoroon, ja sitä ennen lenkillä olisi tarkoitus käydä. Täytyy katsoa kuinka aikaisin saan itseni hereille huomenna:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti