keskiviikko 30. lokakuuta 2013

lenkkeilyä.

Cara on koira joka vetää ja nyt ostin sille Zoo Jatar lemmikkieläinkeskuksesta nahkaiset vedonestovaljaat. Voin sanoa, että kyllä se aluksi epäilytti, että mitenkä mahtaa toimia kun Cara osaa huijata vedonestopantaakin. Mutta voin sanoa että olipas ihanan rentouttava ja mukava (joskin kylmä) iltalenkki. Valjaat todellakin toimivat ja tuntui kuin Cara itsekkin olisi rentoutunut kun ei enää kaulapanta kuristanut vetäessä. Kaupassa olisi ollut myös naru malliset vedonestovaljaat ja ne olisivat olleet puolet halvemmat, mutta totesin että ne voisivat hangata enemmän niin ostin kalliimmat.

Huomenna olisi taas aamuvuoro ja sitten saakin lähteä Punanaamioon ostamaan halloween asua. En tiedä vielä mitä pukisi ja mikä mahtaakaan nytten olla kokoni. No ei muutakun huomenna jonottamaan tungokseen. 

En ole paljoa kerennyt salilla käymään ja kotitreenikään ei onnistu kun koira villiintyy ja alkaa hyppiä vasten. No toivottavasti kolme kertaa päivässä lenkkeily auttaa edes jotenkin tälläistä patalaiskaa sohvaperunaa laihtumaan.

Mukavia lenkkeilykelejä siis odotellessa!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti