maanantai 7. lokakuuta 2013

Fiilistelyä!

Tänään punnitsin itseni aamulla. Kuulin että painoa saattaa tulla ekalla viikolla lisää, joten varauduin siihen hiukan. Olin niin iloisesti yllättynyt kun huomasinkin, että painoa oli ekan viikon aikana lähtenyt tasan 2 kiloa! Fiilis oli aivan mahtava! Olen siis jotain tehnyt oikein kun painoa kerta lähtee. En vain olisi uskonut, että viikossa voi noin paljon lähteä. Mutta ihan sama ja JEE :D

Kävin tänään kaverini kanssa kirpparilla kattelemassa jos löytyisi vaatteita. Yhden paidan löysinkin ja se oli kyllä ihan kiva. Ostin myös kolme DVD elokuvaa (oon kauhea leffafriikki). Kotiin tultuani tein kotitreenin ja voin kertoa, että hiki tuli! Ei sitä osaa edes ajatella, että kotona treenatessa ilman minkäänlaisia käsipainoja voi tulla niin kova hiki.

Älysin juuri että melkeen missään kuvissani en käytä meikkiä.
Joku kerta voisin laittaa kunnon maskin naamaan niin  näkisi senkin eron.



Hetken päästä pitäisi mennä yövuoroon. Hiukan jännittää miten noi syömiset saan pidettyy, mutta jotenki koitan improvisoida. Onneksi on nyt vaan yksi yö, niin ei tarvitse liikaa miettiä. Olkoon tämä sellainen harjoittelu yö. Huomenna ajattelin myös mennä salille treenaaman. Jatketaan tätä painonpudotusta innolla:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti