keskiviikko 2. lokakuuta 2013

päivä 3

Noniin ekaa kertaa päivä ja ruokarytmit tuntui menevän oikeasti ihan hyvin. Aamulla en meinannut herätä, mutta pinnistin itseni hereille ja söin aamupalan. Onneksi heräsin tarpeeksi aikaisin, sillä aamulla oli pakkasta ja ennen töihin lähtöä piti krapata auton ikkunat. Töissä söin välipalan ajallaan mutta lounas venyi yli neljällä tunnilla, kun yksinkertaisesti ei olllut aikaa. Työkaverit olivat kovin uteliaita dieetistäni ja kysymyksiä ja mielipiteitä tuli paljon. Eniten vanhemmat ihmiset kyselivät miksi ihmeessä mun tarvitsee laihduttaa kun oon muutenkin laiha? No kyllä he kai jotenkin ymmärsivät, että varaa on painoa vielä pudottaa ja oma peilikuva pitää miellyttää silmää.

Töistä menin suoraan salille ja kyllä oli raskas treeni. Paikat oli valmiiksi kipeenä edellisestä treenistä joten se hankaloitti vielä lisää. Mutta mikä fiilis tuli siitä reenistä! Aivan mahtava ja tuntui siltä että töitä teki, vaikka paljon on töitä vielä edessäkin. Palautusjuomakaan ei näin toisella kerralla maistunut niin pahalta:D


Salin jälkeen tulin kotiin ja söin päivällisen, Unohdin kylläkin syödä hedelmän joka siihen kuuluisi, mutta jos huomenna muistaisi jo kaiken. Omega3 koitan muistaa syödä aamuin illoin, mutta tuntuu ettei sitäkään muista millään joka kerta. Ehkä näistä kaikista ajan myötä tulee rutiini?



Iltapala maistui tänään jopa hyvälle. Nälkä olisi vielä hieman, mutta aamulla sitten pääsee taas syömään:) Vielä pitäisi huomisen eväät valmistaa ja sitten voisikin painua nukkumaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti