maanantai 14. lokakuuta 2013

Punnitus nmr 2

Tänään aamulla jännitin onko painoa pudonnut ja olihan vaakanumero pienempi. Vaaka näytti 59.9kg, eli alle 60kg pääsin! Se olikin erittäin toivottua. Eipä tuo 0.7kg pudotus iso ollut, mutta riittävä. Töissä ihmiset on alkaneet huomaamaan kasvoista että paino on pudonnut. Joku taisi myös sanoa vatsan pienentyneen. Hyvä mielihän siitä tulee vaikka itse sitä ei kunnolla osaa vielä hahmottaa. Kasvoissa olen itsekin kyllä huomannut muutosta hieman.

Pelkään että tämä viikko tulee menemään pieleen. Huomenna menen töitten puolesta laivalle ja siellä en kyllä ala pohtimaan niin kauheasti syömistä, vaan nautin laivan antimista. Ja seuraavana lauantaina on mun pappan ja mamman 70-juhlat. Ei sinnekkään kehtaa omia eväitä ottaa mukaan, joten syön mitä tarjotaan. Jos kakku ei näytä liian hyvältä niin koitan sitä välttää. Puntari kertoo sitten viikon päästä kuinka pieleen tämä viikko menee.

Eilen oli mukavaa kavereiden kanssa Fortessa, vaikka tuli siinä kyllä pari alkoholi pitoista juotua. No niinhän se kaverin kanssa meni, kyllä sitä yhdet voi, ei se toinenkaan nyt mitään haittaa. Noh itsellenihän mä siinä hallaa teen kun lankean, mutta onneksi ei kuitenkaan käsistä lähtenyt.


Siinä oli illan asu. Oli kyllä viiminen kerta ennen kesää kun lähden legginsseissä liikenteeseen! Kylmähän siellä on. No mutta kenkiä rakastan<3 Jalat oli illan jälkeen kyllä kipeät, mutta ei sen niin väliä.

Ja hei joulu on täällä kohta! Prismassa myytiin jo joulumakeisia. Eikä ole edes marraskuu.. No mutta reilu kaksi kuukautta siihen jouluun onkin enää jäljellä. Joten hyvää joulun odotusta kansalaiset!:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti