torstai 22. tammikuuta 2015

Äitiyslomailua.

Äitiyslomalla on toistaiseksi ollut ihan mukavaa. Ei ole ollut varmaan yhtäkään päivää että olisin vaan koko päivän maannut kotonani. On tullut käytyä Mikon sukulaisissa, ikeassa, kavereita moikkaamassa ja vähän siellä sun täällä.



Minulle tuli kehoitus alkaa syödä rautaa sillä hb oli vain 100. Pitäisi se ennen synnytystä siis saada nousemaan. Toivottavasti se nousee ja kaikki sujuu hyvin. Ensi viikolla on sitten neuvola sekä kokoarvioultra ja kyllä hiukan jännittää että mitä sielä ultrassa tulee esille.


Kävin tänään raskaana olevan ystäväni luona ja hieman vertailimme mahojamme. Minä rv 36+4 ja ystäväni rv 33+2. Yllättävän samanlaiset mahat meillä vaikka toinen odottaa tyttöä ja toinen poikaa. Pakko sanoa että vertaistuki on kyllä ollut todella ihanaa tässä raskaudessa, ja etenkin kun sitä saa lapsuuden ystävältä!

Tänään on ollut hyvä päivä eikä särkyjä tai supistuksiakaan ole kummemmin ollut. Tästä on hyvä jatkaa kohti viikonloppua jolloin Mikon lapset tulevat taas hiukan pistämään vauhtia tähän arkeen :)

4 kommenttia:

  1. Varmasti ihanaa kun on kaveri siinä jolle jutella vauva ja raskaus juttuja :) Itsellä kun tuntuu, ettei oo oikein ketään kelle höpistä, kun kaikilla niin erillaiset elämäntilanteet..

    Aivan mahtavia nuo masukuvat missä ootte molemmat, ei kyllä hirveesti eroa toisistaan omaan silmään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se on kyllä kiva et on lähipiiristä joku siinä samassa elämäntilanteessa! Saahan sitä vertaistukea facebookistakin mutta on se paljon rennompaa kun oikeasti tuntee toisen:)

      Juu me ollaan oltu aina kauheen samanmuotosia ja kokosia kropaltamme ja nyt masutkin vielä noin samanlaiset :D

      Poista
  2. Ihania noi masukuvat <3 Teillä on kyllä tosi samanlaiset mahat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitti:) Juu niin on :D ja sit sitä sanotaan et poika ja tyttö masuis on selkee ero, mut ei kyl noissa :D

      Poista