perjantai 9. tammikuuta 2015

valaiden mammatreffit.

Tänään pääsin tutustumaan uusiin ihmisiin. Kaikki olivat vatsapystyssä ja kaikilla oli laskettuaika helmikuussa. Oli tosi mukavaa tutustua ihmisiin jotka ovat samassa tilanteessa. Ei meitä ollut paikanpäällä kovin montaa, mutta ei se kyllä haitannut. Emännöitsiä oli mukava ja tunnelma oli rento. Juuri sellainen mitä viimisillään raskaana olevat kaipaavat.

Itse olen uusien ihmisten seurassa monesti todella ujo, mutta tuossa seurassa jotenkin pystyi rentoutumaan. Ja vaikka hieman jännittikin uusien ihmisten tapaaminen niin kun katseli paria taaperoa jotka joukossa tepasteli niin itsekkin rentoutui.

 


Mukavaa oli myös että pääsi hiukan laittautumaan kun lähti ihmisten ilmoille. Normaalisti kun on tottunut makaamaan tukka sekaisin collareissa kotona. Tuntuu vaan että nykyään kierrätän nämä samat vaatteet uudelleen ja uudelleen kun mikään ei mahdu päälle enää. Enää reilu viisi viikkoa ja sitten ehkä mahtuu taas edes vähän pienempiin vaatteisiin.



Ensiviikolla olisi tiedossa neuvolalääkäri, rakennekynsienlaitto, auton katsastus ja tyttöjenilta. Eli ensiviikko tulee olemaan todella kiireinen minun osaltani. Joka päivä jotakin, ainakaan ei tartte näin äitiysloman alussa tylsistyä!

Kiitos kaikille läsnäolleille ja toivottavasti pian tavataan uusiksi! Viimeistään sitten kun kaikki ovat jakautuneet kahtia:)

3 kommenttia:

  1. ihana tuo masu :) Tsemppii viimesille viikoille, täällä kans eletään jo jännityksessä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) vähän on jo tukalaa ton vattan kans :) tsemppiä sinne myös :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista