maanantai 26. tammikuuta 2015

neuvolapäivä.

Tänään olin taas neuvolassa ja alkaa tuntua siltä että juoksen sielä jatkuvasti. No näin loppuraskaudessa niitä kuuluukin useammin olla.

Olo on kuin norsulla ja turvotus on lisääntynyt. Hemoglobiini oli vain 100 joten kävin ostamassa rautapillereitä jotta saisi sen korkeammalle ennen synnytystyä. Keskiviikkona on tiedossa kokoarvio ja odottelen sitä innolla! Olen kuullut että ultran arviokin voi osua aika paljonkin pieleen, mutta kai se hiukan edes on suuntaa antava.



Rv: 37+1
Verenpaine: 105/69
Paino: 82.5kg
Kohdunpohjankorkeus: 34
Vauvan syke: + 150

Tuntuu että vatsa vaan kasvaa vaikka sf-mitta ei ole juurikaan muuttunut. Tosin neuvolassa sanottiin vauvan jo laskeutuneen elikkäs se muuttaa mitan kasvua jonkinverran. Selkäni on nykyään todella kipeä ja tekisi mieli lillua kylpyammeessa 24/7. Amme on ainut paikka missä selkäni ei huuda kuolemaa. Myös supistuksia on alkanut tulemaan useasti vaikkakin ne ovat vieläkin kivuttomia.

 Toivotaan että keskiviikkona selviäisi vaavin koko ja että kaikki olisi sielä valmista tulevaan synnytykseen. On tämä odottelu omalla tavallaan jännittävää :)

2 kommenttia:

  1. Loppuraskaus oli kyllä tosi jännää aikaa! :) Sitä vaan mietti, että milloin tulee lähtö, minkä näköinen vauva on ja minkälainen synnytys tulee olemaan. Ja ei varmasti enää kauan, niin nuo inhottavat selkäkivutkin helpottaa. Oli kyllä ihanaa huomata, että kun maha lähti, niin lähti myös selkäkivutkin :)
    Tsemppiä!
    http://vuosielamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojuu ja ehkä eniten odotan että pääsee makaamaan mahallaan! Sitä on suuesti ikävä :D Kumpa aika vaan kuluisi nopeesti ja nyytti olisi pian kainalossa :)

      Poista