keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

elämäntapaprojekti.

Maanantaina alkoi mulla eräänlainen elämäntapaprojekti. Aloitin sellaisessa pienessä ryhmässä Wellness dieetin. Meidän ryhmässä kaikki olivat äitejä ja jokaisella taisi olla ruokatottumiksissa parannettavaa, sekä raskauskiloista myös olisi hyvä päästä eroon. Ryhmä vaikutti mukavalta ja kaikilla oli motivaatio korkealla.

Dieetin pääidea on tietenkin terveellinen ruokavalio. Aterioihin kuului paljon salaattia ja se mua ehkä eniten jännittää että miten minä, lihansyöjä, opin täyttämään lautasen salaatilla. Kerran päivässä on myös tarkoitus juoda shake joita oli makuina suklaa, mansikka ja vanilja. Itselläni on tuo vanilja tällä hetkellä käytössä ja yllätyin kuinka hyvää se todellisuudessa olikin. Monelle suositeltiin myös eräänlaista vitamiini pakettia jota itse en imetyksen vuoksi voinut ottaa.

Dieetissää saa juoda maitoa ja syödään oikeastaan perusruokaa. Ainoat mitä ei suositeltu oli leipä ja peruna, myöskään iltapalaa ei tässä dieetissä ole. Tarkoitus on että tästä jää elämäntapa ja ettei kaikki pudotettu paino tule heti dieetin jälkeen takaisin.




Olen erittäin toiveikas ja innostunut tästä vaikkakin jännittää miten onnistun tuota salaattia syömään niin paljon kuin tarvitsee. Mutta ehkä tämä eka viikko on vähän hakemista ja sitten kun pääsee hommaan kunnolla kiinni niin alkaa sujua.

Lähtöpainoni oli 64.9kg ja kun sitä pituutta ei ole siunaantunut kuin se 153.5cm niin varaa on pudottaa. Muutama kilo pois niin kaikki raskauskilot on selätetty. Ja mielellään saisi se paino pudota alle 60kg.


Nyt sitten peukut mulle pystyyn että pysyn terveellisellä tiellä ja että saan takapuolen ylös sohvalta! :)

2 kommenttia: