sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

mitä kuuluu.

Peetu täytti eilen 5kk ja huomenna kirjoitankin sitten neuvola kuulumisia ja mitä kaikkea poika on oppinut. Huomenna minulla alkaa myös eräänlainen dieetti karistamaan loputkin raskauskilot ja ehkä opin myös syömään oikein. Kirjoitan siitäkin myöhemmin lisää kun tiedän enemmän.



Peetu kasvaa hurjaa vauhtia ja kohta tuo jo jouksentelee ympäriinsä. On se vauva aika kyllä niin lyhyt! Tuntuu ettei Peetukaan ole enää mikään vauva vaan iso poika jo <3




Välillä on huvittavaa nukuttaa Peetua kun aluksi hän naureskelee ja touhuilee, sitten hän tajuaa että mikä on homman nimi ja vääntää itkua sen 20 sekuntia jonka jälkeen nukahtaa. Toistaiseksi nukuttaminen on siis helppoa kyllä. Päiväunet saisivat vaan kestää vähän pidempään. Tällä hetkellä Peetu nukkuu päivällä 15min-1h putkeen. Yölläkin heräillään edelleen aika tiuhaan vaikka soseita syödään aika hyvin jo. Tosin Peetu on nirso eikä oikeen puuro maistu niin illalla ei saa kovin tukevaa ateriaa pohjalle. Edelleen imetän, mutta enimmäkseen poika pärjää soseilla päivisin. Yöllä sitten se tissi maistuu enemmänkin.

Kävimme eilen päiväreissulla Pori jazzeilla sekä Mikon sukulaisilla ja Peetu oli siellä tosi nätisti. Nukkui automatkat kumpaankin suuntaan ja jaksoi olla reissussa hyvin. Hiukan oli sateista ja vilposta, mutta silloin poika pääsi äidin paidan sisälle matkustamaan ja poika tykkäsi :)




Nyt rentoudun vielä hetken kun Peetu nukkuu joten huommiseen! :)

4 kommenttia:

  1. Meillä Venla herää öisin myös syömään kosla päivisin ei malta juoda lähestulkoon yhtään maitoa niim.tankkaa sitten yöllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuntuu kans että tuo juo yöllä koko päivän edestä sitä maitoa :D

      Poista