perjantai 10. heinäkuuta 2015

kummipoika.

Tänään olin lapsenvahtina kummipojalleni Manuelille. Aluksi hiukan jännitin että miten mahtaa sujua, mutta turhaan. Ei kiukuttelua, ei turhautumista, ei haavereita, ei mitään mikä olisi menoa haitannut. Samalla sain pientä tuntumaa miltä tuntuisi olla kahden lapsen äiti. Toki kolme tuntia saattaa olla hieman eri kuin loppuelämä, mutta silti :D Päivä oli siis mukava ja ehkä voisin olla lapsenvahtina useamminkin. Ulkoilimme, hölmöilimme ja leikimme. Myös Peetu oli todella nätisti koko ajan ja se helpotti huomattavasti hommaa.






Vaikka tämä kesä onkin ollut aikas sateinen ja kylmä niin kyllä se asenne tekee kesän! Tänään on ollut hyvä mieli kun on kuunnellut kolme vuotiaan höpötyksiä ja on kyllä ollut hauskaa! Mulla on ehkä maailman paras kummipoika <3 Ja nautin niin suuresti kun noita pikkuserkuksia katselen yhdessä. Niin eri ikäisiä, mutta kuitenkin sopivat yhteen kuin naulittu.





Manuel ei ilmeisesti pitänyt kun koko ajan räpsin kuvia vaan hän halusi myös. Ja tähän alle laitankin Manuelin taiteelliset kuvaukset.






Saattaa Manuel seurata äitinsä jalanjälkiä ja alkaa valokuvailemaan :) Noin kolme vuotiaan näkökulmasta nuo kuvat on aika hyviä.

Hyvää kesää kaikille ja nauttikaa vaikka suomen sää olisikin eri mieltä! <3

2 kommenttia: