maanantai 27. heinäkuuta 2015

viikkokatsaus.

Ensimmäinen viikko dieettiä takana ja voin sanoa että olen tyytyväinen. Painoa oli tippunut 1.7kg ja painan siis nytten 63.2kg. Toki punnittaessa oli vaatteet päällä ja ei ollut aamupaino eli ei ihan totuutta vastaa, mutta näkee ainakin painon pudotuksen määrän. Viikko on mennyt muuten hyvin ja olen pystynyt syömään mitä kuuluukin, mutta vaikeuksia on tuottanut syödä tarpeeksi usein. Välillä on ruokailut venahtanut, mutta onneksi tuloksia tulee silti.


Ryhmän tuki on kyllä yksi suuri juttu joka on minua auttanut ja uskon siitä olevan suurta apua jatkossakin. Tänään maistelimme tapaamisessa eri vaihtoehtoja mitä voi myös tilata. Siihen kuului välipala patukka, keitto ja erimakuiset sheikit. Kaikissa oli kyllä ihan hyviäkin vaihtoehtoja, mutta tällä kertaa kukkaro on sitä mieltä että tilaan vain lisää shakea. Tällä hetkellä makuna jota juon on vanilja ja olen pitänyt mausta kyllä yllättävän paljon. Seuraavaksi tilaan suklaan joka myös maistui mielestäni hyvältä.




Olen aloittanut myös treeniohjelman Wii Fit:in avulla. Hauskaa ja tehokasta treenausta ja tuo ohjelma kestää 9 viikkoa. Pelin avulla tulee liikuttua myös sateisina päivinä ja se siitä tekeekin niin mainion. Käyn myös lenkillä säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta kuitenkin useamman kerran viikossa.



Välillä Peetu toimii hyvänä painona vaikkakin ei koko treeniä jaksa läpi mennä hänen kanssaan. Onneksi Peetu viihtyy myös hyvin lattialla tai sitterissä katsomassa kun äiti näyttää hölmöltä.

Nyt voin hyvällä mielellä jatkaa eteenpäin ja motivaatio vaan kasvaa! Nyt laitetaan liha liikkumaan ja katsotaan kumpi menee suuhun, suklaa vai porkkana! :)


p.s. kuka arvaa mitä meillä syötiin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti