tiistai 4. elokuuta 2015

2. viikkokatsaus.

Kaksi viikkoa dieettiä menty ja ihan jees on sujunut. Nyt painoin 62.4kg eli 800g lähti nyt viikon aikana. Viime viikonloppuna oli kaverin tuparit jossa tuli vähän herkuteltua, mutta onneksi se ei kauheasti vaikuttanut.

Kävimme nyt viime tapaamisessa ryhmän kanssa yhdessä vajaan tunnin lenkillä. Peetu oli minulla mukana ja kulkeutui näppärästi lisä painona Manducan kyydissä. Oli sen verran mukavaa pojallakin, että siihen kyytiin nukahti.



Olen jotenkin saanut lisäenergiaa lenkkeilyyn ja muutenkin liikuntaan. Ennen kuljin täällä pienetkin matkat autolla, mutta nyt ihan eri innolla lähden mielellään kävellen reissuun. Toki ulkona on nytten taas ollut parempia kelejäkin ja se vaikuttaa motivaatioon myös aika lailla. Harvaa sitä sateella kiinnostaa lenkkeilemään lähteä.

Tänään kävelimme äitini luokse kylään ja normaalisti matkan olisin taittanut autolla. Matkaa on kuitenkin vain alle kolme kilometriä kävellen. Täytyisi sinne tehdä lenkkiä vähän useamminkin kun ei kävellen mennyt kuin se puolisen tuntia.




Peetukaan ei enää tunnu vierastavan äitiäni vaan naureskelee ja on oma ihana itsensä. Ihana huomata miten lämmin yheys Peetun ja äitini välillekkin on muodostunut. Peetu saa kyllä niin paljon rakkautta kun vain tarves on<3

Aurinkoista kesän jatkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana poika kyllä. Jotenkin niin tyytyväisenä aina joka kuvassa :) Ja hyvä, että projekti etenee ja on löytynyt iloakin liikkumiseen. Se ilo on paras olla, niin jaksaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän onkin yleensä aina yleistyytyväinen vauveli :D Iltasin on hiukan kiukkua, mutta harvoin tulee silloin räpsittyä kuvia :D

      Poista