lauantai 8. elokuuta 2015

koiranäyttelyt.

Tänään oli Hetan kolmas kerta näyttelyissä, mutta minä olin ensimmäistä kertaa mukana myös. Joskus lapsena olin paljon äitini mukana näyttelyissä, mutta en yhtään muistanut miten siellä kaikki menee. Itse en Hetaa kehään vienyt vaan eräs kaverini (luojan kiitos, sillä en minä siellä osaisi mitään).


Heta oli kovin energinen ja sähläili kun odoteltiin vuoroa. Kuitenkin kun Heta pääsi kehään niin se yllätti meidät ja käveli nätisti ja seisoikin hyvin. Aikasemmin kun Hetalla on ollut hieman hyppypomppu hetkiä kehässä. Ei sielä Hetalla kyllä ollut oman ikäisiä kilpakumppaneita yhtään, eli yksinään se siellä sai mennä. Myös veteraani luokassa oli vain yksi bulli.

 
 

Vaikka Heta oli ainoa, ei se tarkoita voittoa tai jatkoon pääsyä automaattisesti. Siksi olimmekin iloisesti yllättyineitä kun Heta sai sertin! Ja oli myös rotunsa paras ja pääsi jatkoon kisaamaan muita terriereitä vastaan. Siinä kehässä Heta ei kyllä enää pärjännyt vaan näytti taas miten hyppypomppu sujuu. Luulen suuren koiralauman ympärillä häirinneen Hetaa jonkin verran. Ja myös pitkät ajat kun joutui seisomaan niin tuo koirahan kyllästyy.


Myös Peetu oli aamulla mukanamme ja hän oli tosi reipas ja ei kitissyt oikeastaan yhtään. Päivällä kävin viemässä Peetun kotiin kun viimeiseen kehään oli niin paljon aikaa vielä. Katsotaan sitten kun Peetu on vanhempi jos hänkin jaksaisi koko päivän olla mukana.

 

Heta tapasi tänään pikaiseen myös ekaa kertaa siskopuolensa. On ne vaan niin eri mallisia mutta kuitenkin samoja piirteitä löytyy myös.

 

On se koira vaan niin kiva vaikka onkin aika urpo välillä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti