tiistai 25. elokuuta 2015

5. viikkokatsaus.

Eilen oli taas dieettiryhmän kanssa tapaaminen ja punnitus. Painoni oli 59.1kg elikkä kokonais pudotus on nyt 5.8kg ! Olen enemmän kuin tyytyväinen ja sain myös lahjaksi korvikset, koska 5kg oli tullut täyteen. Kroppa alkaa tuntua pikku hiljaa hyvälle ja itsetunto nousee koko ajan. Eniten harmittaa tuo vatsanahka joka ei tunnu häviävän mihinkään, mutta toivotaan että ajan kanssa sekin siitä häipyy.

Kohta on tätä dieettiä puolet takana ja jännittää kyllä kuinka vaikeaa on viimeiset kilot karistaa. Nelisen kiloa kun vielä lähtisi niin voin sanoa olevani tyytyväinen. En usko että saan niin paljoa pudotettua, mutta toivossa on hyvä elää.


Treenaaminen on hiukan jäänyt ja ainoastaan on tullut lenkkeiltyä. Eräs kaverini ehdotti että aloittaisimme juoksemisen yhdessä ja se on enemmän kuin hyvä idea. En usko pystyväni mihinkään mahti suoritukseen aluksi, mutta varovaisesti kun aloittaa voi sitä lisätä pikku hiljaa. Tämän dieetin ohjaaja myös lupasi lähettää kyykky haasteen josta varmasti saa myös lisä puhtia tähän hommaan.

Eli perse ylös ja lenkille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti