maanantai 17. elokuuta 2015

4. viikkokatsaus.

Yksi kolmasosaa on nyt menty dieettiä ja hiukan jännitin punnitusta, sillä viime viikollahan ei puntarilla käyty ollenkaan. Paino on kuitenkin edelleen tippunut tasaisesti ja painoin 60.6kg. Yhteensä on siis pudonnut 4.3 kiloa tämän neljän viikon aikana. En voi olla kuin tyytyväinen!

Painan nyt vähemmän kuin ennen raskautta ja suunta on vain alaspäin! Olen kuvaillut itseäni tässä vähän väliä synnytyksen jälkeen jotta näkisin miten palautuminen etenee. Siispä nyt kun huomenna tulee puolivuotta synnytyksestä niin ajattelin teillekkin näyttää miten on sujunut.


Kauhistuttaa katsoa millainen on ollut, mutta toisaalta ilman noita kuvia en näkisi edistymistäkään niin hyvin. Vielä on dieettiä jäljellä 8 viikkoa ja ensimmäinen tavoitteeni lähestyy. Tarkoitus oli saada ensiksi 5kiloa putoamaan ja sitten katsoa miten jatko menee. Nyt kuitenkin tuo eka tavoite on niin lähellä niin uskallan asettaa toisen tavoitteen. Elikkäs dieetin loputtua haluaisin painaa 55kg. Se on päätavoitteeni tällä hetkellä ja niin vähää en olekkaan moneen vuoteen painanut joten nyt tsempatkaa mua!

Ostin sheikin lisäksi myös nyt keiton joka on tarkoitettu päivälliseksi. Minusta se maku on hyvä ja jos kotona ei jaksa tehdä ruokaa niin voi sitä käyttää hyvin. Nyt vaan pitäisi alkaa liikkua enemmän. Toki joka päivä tulee melkeempä käveltyä, mutta vähän enemmän olisi hyvä tehdä.

Motivaatio on kuitenkin taas niin huipussa, että uskon että selviän tästä vielä ehkä jopa ihan hyvin tuloksin. Itsekurin kun vaan pidän lujana niin hyvin menee! Silloin tällöin annan itselleni luvan syödä jotain mitä tekee mieli, mutta eihän sitä muuten kestäisikään.

p.s kohta tuo poika jo istuu!

2 kommenttia:

  1. Upea muutos tapahtunut kyllä! :) Tsemppiä loppu dieettiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon kyl kans ihan tyytyväinen:) Juu toivotaan et loppu sujuu myös hyvin :)

      Poista