perjantai 21. elokuuta 2015

kotieläintilalla.

Eilen Peetu pääsi ensimmäistä kertaa tutkailemaan erilaisia eläimiä, kun kävimme kotieläintilalla Mustikkatassussa kummipoikani ja hänen äitinsä kanssa. Vaikka ei Peetu paljon eläimistä tajunnut niin nautti kyllä ulkoilusta. Hieman oli matkat tylsiä ja itketti vähän, mutta onneksi siitäkin päästiin yli ja alettiin nukkua.


Pakko kehua tuota paikkaa hieman. Alue oli itsessään pieni, mutta eläimiä oli montaa eri lajia ja niitä pääsi silittämään ja ruokkimaan. Kanat vaelsi pihalla vapaana ja häkeissä asusti monen lajin edustajia. Oli lampaita, pupuja, marsuja, riikinkukkoja, papukaijoja, poni, aasi, alpakka, maaoravia, kilpikonnia, haisunäätä ja kenguruita. Aivan mahtavia eläimiä ja oli kyllä mukava päivä! Jopa ulkohuussi teki minuun vaikutuksen, siellä oli lavuaari ja hoitopöytä! Elikkä oli myös ajateltu perheen pienimpiä. Omistajat olivat myös mukavia ja juttelivat paljon meidän kanssamme.


Kaikin puolin oli siis onnistunut reissu ja lapset nauttivat olostaan. Odotan innolla seuraavaa kesää kun Peetu ymmärtää enemmän ja pystyy näkemään innon pienestä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti