tiistai 13. lokakuuta 2015

12. viikkokatsaus.

Eilen oli viimeinen kerta dieettiryhmän kanssa. Oli kyllä huikeat 12 viikkoa ja nyt se on taputeltu loppuun. Tarkoitus kuitenkin että elämäntapa jäisi hyväksi ja koitan syödä edelleen terveellisesti. Tietenkin silloin tällöin herkuttelu on sallittua. Enkä myöskään ruoski itseäni jos kaveri tarjoaa pullaa ja minä syön sen.

Loppujen lopuksi tämän 12 viikon aikana minulta lähti 10.5kg !! Siis en todellakaan odottanut tuollaisia lukemia kun lähdin tähän touhuun mukaan. Vielä olisi tavoitteena sitten hommata siä lihasta. Salilla olisi kyllä niin ihana käydä, mutta tällä hetkellä se ei ole vaihtoehto. Kotitreeniä koitan siis muistaa tehdä mahdollisimman usein, toistaiseksi heikoin tuloksin.

Pohdin kauan jaaonko tämän kuvan tänne vai en. Vaikka minulla ei olekkaan montaa lukiaa, tuntuu se hiukan jännittävältä tälläisiä kuvia tänne laittaa. Aluksi näkyi kuvissa myös naama, mutta päätin ihan sillä riskillä jos joku päättää kuvia täältä jonnekkin jakaa, niin rajata kuvat. Ja sitten kuviin. Kuvat ovat otettu ennen ja jälkeen dieetin. Eli kuvilla on väliä 12 viikkoa. Ilokseni huomaan että reidet on ainakin huomattavasti pienentynyt ja ehkäpä enää ei farkut mene sisäreisistä aina rikki!

Tämä on hyvä alku elämäntapamuutokselle ja haluan pitää sitä yllä! Kiitos todella paljon ryhmän tuelle. Suurin kiitos ohjaajalleni jolla on suuri sydän ja halusi auttaa meitä äitejä parantamaan elämäänsä, sekä nostamaan itsetuntoa. Ohjaaja onnistui hienosti motivoimaan sekä tsemppaamaan minua. Kiitos tästä yhteisestä matkasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti