torstai 8. lokakuuta 2015

onni on uusi tietokone.

Kävin keskiviikkona ystäväni kanssa hulluilla päivillä. Tarkoitukseni ei ollut ostaa juuri mitään, paitsi ehkä Peetulle pikkuisen jotain uutta vaatetta, jos sopiva tulee eteeni. Kuitenkin kierrellessämme Hansaa tuli vastaan Expert liike johon oli pakko mennä kurkkimaan. Ilokseni sainkin tietää että siellä on osamaksu mahdollista ja sain sumplittua itselleni hyvän diilin. Sain mukaani tietokoneen jonka maksan kokonaan pois kun veronpalautukset tulevat! Olen innoissani, että tälläinen järjestely onnistui ja vielä ilman korkoa! 

Diilin mahdollisti aktiivirahakortti jonka he minulle lähettävät postissa parin viikon päästä. Se on eräänlainen luottokortti jota en kyllä aio käyttää ellei tule vastaan jotain yllättäviä suuria kuluja. Kuitenkin on jotenkin todella kiva tietää, että jos vaikka eläinlääkäriin jouduttaisiin yllättäen, ei tarvitse miettiä riittääkö rahat vai ei. 

Ostin myös uuden paidan Peetulle kun en vaan voinut vastustaa sitä! Mulla on jo tuo paita Peetulle kokoa isompana ja eri värisenä. Ehkä olen vähän hurahtanut noihin pienen ihmisen vaatteisiin. 


Vielä kun saisi oman vaatekaapin uusiksi. Kaikki vaatteet kun tuppaavat nykyään olemaan liian isoja ja löysiä. Hyvä hommahan se on, mutta tosiaan koko vaatekaappi tarvitsisi uudistusta ja ei kyllä ole varaa. Ei siis muutakuin kirppari kierroksille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti