tiistai 6. lokakuuta 2015

11. viikkokatsaus.

Pahoittelut nyt jo valmiiksi jos tulee vähemmän blogitekstejä, sillä tietokoneeni päätti sanoa itsensä irti. Ja Mikon tuetokone on niin järkyttävän hidas, että joudun kännykällä tekemään nyt jonkin aikaa tulevat tekstit. Joten pahoittelut jos kuvat on vähän miten sattuu ja eri kokoisia. Nyt mennään niillä kuvilla joita kännykästä löytyy.

Sitten asiaan. Eilen kävin ihanan raikkaalla lenkillä dieettiohjaajani kanssa ja teki kyllä hyvää. Ennen en pitänyt syksystä yhtään, mutta nyt olen alkanut nauttia näistä viileistä ja aurinkoisista syys ilmoista.


Paino minulla oli 55kg ja enää siis 100g pitäisi saada pois! Viikko enää jäljellä joten nyt sitten oltava herkuttelematta! Ja eiköhän se onnistu helposti. Ja nyt liikkuminenkin on taas kivaa, kun ulkona on ollut niin kauniita ilmoja. Kotona olen myös nyt yrittänyt muistaa päivittäin jumppailla ja tehdä lihaskunto liikkeitä. 



Tänään on taas niin ihana keli, että pakko päästä ulos. Peetu ei vain ole pukiessa kovinkaan yhteistyöhaluinen joten se tuo omat haasteensa.

Ihanaa syksyä kaikille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti