maanantai 19. lokakuuta 2015

8kk kuulumiset.

On se jo iso poika! Huomenna on neuvola ja saadaan kuulla millaisiin mittoihin ollaan päästy. Toivon kovasti että paino olisi alkanut nousemaan pojalla nyt paremmin. Eilen poika siis täytti 8kk ja se kuulostaa jo niin vanhalta. Vaikka onhan Peetu kuitenkin vielä pieni, mutta kohta on jo sen ikäinen että aletaan käyttää sanaa taapero, sanan vauva tilalla.



Tässä kuussa Peetu on:

- Oppinut istumaan
- Oppinut kävelemään tuen kanssa
- Nukkunut 11h putkeen
- Saanut toisen hampaan
- Oppinut seisomaan hetken ilman tukea

Paljon on siis taas opittu uutta kuukauden aikana. Mielestäni Peetu oppii jopa liian tiuhaan uusia asioita. Istuminen oli hyvä taito oppia, mutta esimerkiksi tuo kävely ja seisominen olisi saanut tulla myöhemmin. Nyt saa olla koko ajan varuillaan ettei toinen kolhi itseään. Peetu on myös alkanut sanomaan äitäitiäitiäiti. Pohdin onko se vain ääntylyä, mutta hiukan toivon että hän jo tietäisi mikä on äiti. Aina tule niin hyvä fiilis kun poika tuon sanan sanoo. Yleensä hän hokee sitä monta kertaa ja ei edes katso minuun päin, joten ehkä en vielä voi laskea sitä ekaksi sanaksi. Eiköhän sekin hetki kuitenkin vielä tule, jolloin tiedän pojan tarkoittavan oikeasti äitiä.



Tuo pieni ihme onnistuu kyllä koko ajan yllättämään. Kuten tuolla mainitsin niin tosiaan yhtenä yönä poika nukkui 11 tuntia putkeen! oin kertoa miten mahtavalta se tuntui kun on tottunut heräämään sen 5-15 kertaa yössä. Näistä nukkumis asioista kirjoitankin myöhemmin erillisen postauksen joten tähän en ala sen enempää kertomaan. Mutta pakko sanoa, että nyt meillä vihdoin öisin nukutaan!:)

7kk kuulumiset löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti